Bli en del av Simplifieds nätverk

Hos Simplified får ni som rekryteringsbolag tillgång till nya affärsmöjligheter. Vi öppnar dörren till arbetsgivare i behov av er expertis inom rekrytering och bemanning. Tillsammans förser vi marknaden med de bästa kandidaterna och framtidssäkrar kompetensförsörjningen.

För Partners

För arbetsgivarens och kandidatens bästa

Vi matchar ihop era nischer och kompetenser med arbetsgivarens behov. Med Simplified får era kandidater chansen att möta lokala, nationella och internationella arbetsgivare. Samtidigt får ni en partner som fortsätter förse er med kvalitativa uppdrag och affärer.

Ett unikt kontaktnät

Som partner till Simplified får ni ta del av våra lokala, nationella och internationella kundrelationer. Vi arbetar tillsammans för att lösa våra kunders utmaningar.

Nya möjligheter

Få tillgång till uppdrag som tidigare varit exklusiva för vissa rekryteringsbolag och ge er själva nya spännande affärsmöjligheter.

Värde för alla

Genom att jobba med Simplified får ni fokusera på det ni är bäst på – leveranser som skapar värde för både er, arbetsgivare och kandidater.

Tillsammans gör vi rekrytering enklare

Det är enkelt att jobba med Simplified.
Vi förmedlar uppdragen, ni hittar de bästa kandidaterna.

För Partners

Möt en av våra uppdragsgivare

Sedan våren 2021 har Schneider Electric jobbat med Simplified för kompetensförsörjning och rekrytering. Under året planerar det internationella företaget att göra över 100 anställningar till sina svenska kontor. Tillsammans har vi även lanserat talangprogrammet Future Innovators för unga teknikintresserade. 

För Simplifieds partnerbolag och deras kandidater har samarbetet inneburit en unik möjlighet till jobb och kompetensutveckling. I skrivande stund har Schneider Electric gjort 44 anställningar från våra partners.

”Simplified ger oss tillgång till nya affärsmöjligheter och vi är mycket nöjda med vårt samarbete. Tillsammans skapar vi ett betydande värde för Simplifieds uppdragsgivare och våra kandidater.”

Jonathan

Jonathan Johansson
Managing Partner
Needo

”Vi upplever Simplified som en partner som är lätt att samarbeta med. De har samma fokus som vi på att säkerställa att kunden får rätt kandidat och alla kandidater som är i process får en bra upplevelse.  Vi får snabb återkoppling och Simplified tar gärna emot input från oss vilket optimerar processerna – vi är väldigt nöjda med vårt samarbete.”

Jimmi Femö
Country Manager
JKS Sverige 

Anmäl dig som partnerbolag

För Partners
För Partners
För Partners
Hör av dig till oss

Med Simplified får du tillgång till marknadens bästa rekryteringsbolag och kandidater. Kontakta oss för att boka ett möte eller veta mer om hur vi jobbar.