Om Simplified

Simplified grundades för att göra kompetensförsörjning enkelt. Efter många samlade år inom branschen såg vi behovet av en modern partner till Sveriges företag. En partner som inte bromsas av geografiska gränser, och som kan samarbeta med flera rekryteringsföretag samtidigt. Kort sagt, en knutpunkt för arbetsgivare, konsulter och rekryterare.

Om Simplified

Framtidens rekrytering är träffsäker och enkel

Våra grundare Andreas och Alexander tog med sig många års erfarenhet från rekryteringsbranschen. Men när de startade Simplified var tanken aldrig att gå efter en färdig mall. Målet var istället att rita om kartan för hur rekrytering går till, och göra det på ett helt nytt sätt. Tillsammans med våra kunder och partners är vi på god väg.

Spela videoklipp

“Vi vill kunna erbjuda företag ett helhetsgrepp över sin rekryteringsstrategi, i hela landet. Vi jobbar för att modernisera och förenkla rekryteringsprocessen, både för arbetssökande och de företag vi får möjlighet att hjälpa.”

Andreas

Andreas Wilsson
VD på Simplified

Om Simplified

Vi är er strategiska kompetenspartner

Simplified gör det enkelt för företag att hitta sin nästa medarbetare. Vi säkerställer att en arbetsgivare får rätt kompetens genom rekrytering, hyrrekrytering, konsultuthyrning och kompetensutveckling.

Gör karriär hos Simplified

Vill du jobba på Simplified? Vi är alltid intresserade av personer som vill förändra rekryteringsbranschen och göra skillnad för Sveriges företag, på riktigt. Tveka inte att höra av dig till oss!

Om Simplified
Om Simplified
Om Simplified
Om Simplified
Hör av dig till oss

Med Simplified får du tillgång till marknadens bästa rekryteringsbolag och kandidater. Kontakta oss för att boka ett möte eller veta mer om hur vi jobbar.