Simplified tecknar nytt samarbetsavtal med GK Sverige

221124-Simplified-Pressmeddelandebild

Simplified blir ny kompetenspartner till GK, en ledande koncern inom ventilation, kyla, byggnadsautomation, rör och rådgivning med verksamhet i hela Skandinavien.

I rollen som kompetenspartner ska Simplified skapa GK:s rekryteringsstrategi i Sverige tillsammans med bolagets cirka 200 rekryterande chefer belägna runt om i landet. Med avsikt att förenkla vardagen för GK som organisation och för deras rekryterande chefer är målbilden att skapa ett långsiktigt samarbete och ge dem tillgång till Simplifieds nationella nätverk av rekryteringsbolag. Samarbetsavtalet är i första hand skrivet under en period om tre år och innebär cirka 100 rekryteringar per år.

– Vi ser väldigt mycket fram emot samarbetet med GK som befinner sig i en expansiv fas. Rent rekryteringsstrategiskt vill vi erbjuda GK ett så starkt rekryteringsunderlag som möjligt för sin fortsatta tillväxtresa. Med vårt breda nätverk får varje rekryterande chef i hela landet just den möjligheten, säger Andreas Wilsson, grundare och VD på Simplified.

– Simplified ska hjälpa oss att tillgodose kompetensbehovet vid varje lokalkontor i Sverige. Kompetensförsörjning är kritiskt för att införliva vår vision om en hållbar och värdeskapande byggbransch. Vi valde Simplified som partner eftersom företaget har en unik och innovativ arbetsmodell för att säkra rätt kompetens. Vi hoppas att den ska hjälpa oss att överkomma de hinder som rekrytering normalt sett medför, säger Hanna Lyredal, HR-direktör för GK Sverige.

Om GK
GK är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner. Vi erbjuder tekniska installationer och rådgivning som bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster i kombination med optimal bekvämlighet för användarna – under alla år som fastigheten används.

Dela:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Hör av dig till oss

Med Simplified får du tillgång till marknadens bästa rekryteringsbolag och kandidater. Kontakta oss för att boka ett möte eller veta mer om hur vi jobbar.