Vi välkomnar Ellen Lektorp till Simplified!

230615-Simplified-Medarbetarportratt-Ellen

Varmt välkommen till Simplified Ellen! Vem är du?

– Tack så mycket! Jag är en social tjej från Norrbotten med mycket energi. Jag har en bakgrund från restaurangbranschen där jag bland annat drivit café och restauranger. Jag kommer närmast från Gävle men jag har precis flyttat till Stockholm vilket känns superspännande!

Spännande! Vad är det för tjänst du har?

– Min tjänst heter Sourcing Partner och skulle bäst beskrivas som en rekryteringsförmedlare där jag matchar våra uppdrag till rätt samarbetspartner. Det är en väldigt kommunikativ roll vilket jag trivs otroligt bra i.

Varför sökte du till Simplified?

– Jag kände mig färdig med restaurangbranschen och hade precis börjat intressera mig för rekryteringsbranschen när (min nuvarande kollega) Amanda Nordström tipsade mig om denna lediga tjänst. Direkt efter första mötet med Simplified kände jag att det var en unik och spännande modell som jag gärna ville bli en del av!

Hur känns det nu när du väl är här?

– Det känns som att ha kommit hem! Jag trivs väldigt bra med alla kollegor, där vi dels hjälper varandra i arbetet, dels har roligt på sidan av jobbet. Jag uppskattar verkligen arbetsmiljön och företagskulturen här och jag kan verkligen se mig själv utvecklas i många år på Simplified.

Avslutningsvis, vad händer härnäst?

– Jag fortsätter att utvecklas i både rollen och rekryteringsbranschen. Varje dag lär jag mig nya saker vilket gör att jobbet bara blir roligare och roligare. Närmast stundar en härlig sommar där vi i dagarna ska åka iväg på den årliga sommarfesten, sedan väntar några veckors semester.

Dela:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Hör av dig till oss

Med Simplified får du tillgång till marknadens bästa rekryteringsbolag och kandidater. Kontakta oss för att boka ett möte eller veta mer om hur vi jobbar.