Nya modellen som förenklar vardagen för rekryterande chefer

alexanderlundgren_andreaswilsson

Simplified grundades 2020 för att göra kompetensförsörjning enkelt. Idag fungerar bolaget som knytpunkten mellan arbetsmarknadens aktörer – arbetsgivare, rekryteringsbolag och arbetstagare. Med Simplifieds unika kunderbjudande har företaget tillsammans med sina samarbetspartners skapat flertalet viktiga arbetstillfällen trots rådande pandemi.

Bakom Simplified står grundarna Andreas Wilsson och Alexander Lundgren. Efter nio månader som verksamma har Simplified skapat över 30 nya arbetstillfällen och under 2021 kommer flera nya samarbeten att presenteras. Bolaget har även hunnit öppna kontor i Stockholm och Sundsvall, ett tredje förväntas öppna i Umeå inom kort.

– Vi har på kort tid bevisat att vår modell för kompetensförsörjning fungerar. Idag är vi över 20 personer på lönelistan och våra konsulter har fått viktiga uppdrag hos några av Sveriges största företag. Som en aktiv partner ser vi till att utmana våra kunder och hjälpa dem att nå nya nivåer. Med ett kontor i Umeå vill vi fortsätta stärka tillväxten i Norrland, säger Alexander Lundgren, försäljningschef och medgrundare på Simplified.

Värde för hela arbetsmarknaden

Idag är kompetensförsörjning en stor utmaning för hela Företagssverige. En rapport från Tillväxtverket visar att företag som vill växa, är innovativa och digitaliserade har svårare att hitta arbetskraft än andra företag.

– Svårigheter inom kompetensförsörjning påverkar inte bara enskilda aktörer på marknaden, det riskerar att begränsa hela samhällets utveckling. Under de senaste åren har marknadens efterfrågan ökat kraftigt. Flera rekryteringsbolag har tillkommit men utmaningen kvarstår, för vissa branscher blir den större. Vi vill skapa värde för hela arbetsmarknaden – rekryterare, arbetsgivare och arbetstagare, säger Andreas Wilsson, grundare och VD på Simplified.

En partner för hela arbetsmarkanden

Simplified har lång erfarenhet från rekryteringsbranschen. I sin roll som strategisk kompetenspartner vill företaget erbjuda arbetsgivare marknadens bredaste rekryteringsnätverk.

– Det är enklare att vara arbetsgivare när det finns mycket kompetens att tillgå. Med Simplified får företag en partner för hela rekryteringsstrategin och i förlängningen mer tid till kärnverksamheten. Vi ger arbetsgivarna tillgång till hela marknaden samtidigt som rekryteringsbolag och fristående specialister får nya spännande affärsmöjligheter, det i sin tur ökar möjligheten till att både arbetsgivare och arbetstagare möter varandra, avslutar Andreas Wilsson, grundare och VD på Simplified.

För mer information, vänligen kontakta Andreas Wilsson, +46 73 – 840 14 12.

Dela:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Hör av dig till oss

Med Simplified får du tillgång till marknadens bästa rekryteringsbolag och kandidater. Kontakta oss för att boka ett möte eller veta mer om hur vi jobbar.