Simplified är Schneider Electrics nya kompetenspartner

2103-12-simplified-bildpm

Den strategiska kompetenspartnern Simplified har tecknat ett avtal med Schneider Electric för att säkerställa energijättens fortsatta rekrytering och kompetensutveckling i Sverige. Under 2021 förväntar Schneider Electrics tillväxt innebära cirka 100 nya rekryteringar.

Simplified ska i sin roll som kompetenspartner skapa Schneider Electrics nationella rekryteringsstrategi i Sverige tillsammans med bolagets rekryterande chefer. Med Simplifieds breda nätverk av rekryteringsbolag kommer de även att kunna hitta rätt kandidater till varje lokalkontor.

– Det är mycket glädjande att få bidra till Schneider Electrics fortsatta tillväxtresa. Vi kommer, i rollen som speaking partner, stötta deras centrala organisation och utgöra bryggan till den svenska arbetsmarknaden. Vi vill förenkla de rekryterande chefernas arbete, effektivisera vardagen i organisationen, och bidra med en kvalitativ leverans av kandidater, säger Alexander Lundgren, Försäljningschef och delägare på Simplified.

Simplified fungerar som knutpunkten mellan arbetsmarknadens aktörer, såsom arbetsgivare, rekryteringsbolag och arbetstagare. För Schneider Electric ska de bland annat säkerställa kompetensförsörjningen med ingenjörer, tekniker, projektledare, affärsutvecklare och teamchefer. De beräknar att göra uppemot 120 rekryteringar under kommande år.

– Vi har valt att samarbeta med Simplified, inte bara för att de ligger i framkant när det kommer till rekrytering av personal till en väldigt komplex bransch, utan främst för att de kontinuerligt utmanar oss att tänka i nya banor och pushar vår verksamhet mot nya nivåer säger Jonas Brunnström, Mega Branch Manager North, på Schneider Electric.

Dela:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Hör av dig till oss

Med Simplified får du tillgång till marknadens bästa rekryteringsbolag och kandidater. Kontakta oss för att boka ett möte eller veta mer om hur vi jobbar.